Työelämän koulutusta ja kehittämistä

anu ja milla
anu ja milla

Työelämän koulutusta ja kehittämistä

Milanu Oy on kumppanisi sekä innovatiivisten työelämän koulutusten kuin kehittämisen parissa. Toimimme yrityksien ja työyhteisöjen voimavarakeskeisinä näkemysvalmentajina ja tuomme yrityksiin mukanamme tutkimustiedon ja kehittämisen yhteistyön, moderneja inhimillisen työelämän toimintamalleja sekä työkaluja. Rakennamme toimintakulttuuria, jossa yhteistoimijuus lisää niin työhyvinvointia kuin tuottavuutta. Valmennamme esihenkilöitä ja johtajia johtamaan systemaattisesti työhyvinvoinnin kehittämistä ja työyhteisön jäseniä motivoitumaan ja sitoutumaan työnantajan mahdollistamaan oman työn tuunaamiseen. 

Yhdessä onnistumme paremman asiakaskokemuksen ja tuloksen saavuttamiseksi. Luomme ajatusjohtajuus- ja sisältöstrategioita ja kehitämme yrityksien sosiaalisen pääoman tuloksellisuutta. Opastamme työntekijöitä vuorovaikutustilanteissa tulevien konfliktien taklaamisessa ja autamme heitä kohtaamaan asiakkaita positiivisen vuorovaikutuksen keinoin. Missiomme on uudistaa työelämän toimintakulttuuria niin, että ihmiset ovat menestyksen tekijöitä, kun heidän työhyvinvoinnistaan huolehditaan! Avullamme ovat useat työyhteisöt ja yritykset edistäneet työhyvinvointia ja työturvallisuutta sekä parantaneet työpaikkansa vetovoimaa.

Anu-Kyllönen-passi--Milanu

KUKA ON ANU?

Työelämän jatkuvan osaamisen kehittäjä, kouluttaja ja valmentaja. Työhyvinvoinnin puolesta puhuja ja näkemyskumppani modernin työelämän toimintakulttuurin ja työympäristön kehittämisessä ja ajatusjohtajuuden rakentamisessa.

Olen Anu ja tulen apuun, kun kaipaat ihmisten johtamisessa onnistumisia ja sitä kautta liiketoiminnassa parempia tuloksia, asiakaslähtöisyyttä ja uudenlaisia henkilöstölähtöisiä työelämän kehittämisstrategioita.

Puhun, konsultoin ja valmennan innovatiivisen työelämän teemoista – missionani on auttaa ihmisiä voimaan työssään hyvin ja luomaan hyvinvoinnilla parempaa asiakastyytyväisyyttä, työn laatua ja tuottavuutta! Tavoitteenani on yhteisöllinen työelämän toimintakulttuuri, jossa arvostus ja luottamus synnyttävät positiivisen ilmapiirin. Hyvin johdetussa organisaatiossa ammattitaitoiset työntekijät ja työyhteisöt tekevät yhteistyötä. Työ koetaan mielekkääksi ja merkitykselliseksi. Työ tukee elämän kokonaisuutta, turvallisuutta ja terveyttä.

Saat minusta kehittäjäkumppanin, jonka sydän sykkii hyvinvoinnin edistämiselle, työelämän toimintakulttuurien uudistamiselle ja positiivisen vuorovaikutuksen eteenpäinviemiselle.

Milla-Koistinen-passi--Milanu

KUKA ON milla?

Olen Milla ja olen täällä auttamassa sinua ja työyhteisöäsi työhyvinvoinnin valmennuksissa. Työskentelen sinun ja yhteisösi tukena arvostaen jokaista askelta, jonka otamme kohti parempaa hyvinvointia. Yhdessä voimme saavuttaa merkittäviä muutoksia olipa kyse sitten pienistä parannuksista tai suurista haasteista.

Yhdessä teemme työyhteisöstäsi paikan, jossa on ilo työskennellä ja jossa jokainen voi hyvin. Samalla luomme positiivista tekemisen meininkiä.

Työssäni korostuu avoin dialogisuus, voimavarakeskeisyys sekä arvostava ja asiakaslähtöinen työote.