Voimavara-
keskeinen ja
helppo tapa edistää psykologista turvallisuutta, sitoutumista ja työhyvinvointia yhdessä

Tunnetko, että työpaikallasi olisi mahdollista saavuttaa enemmän yhteistyötä, mielekkyyttä ja avointa vuorovaikutusta? Haluatko vahvistaa työyhteisön hyvinvointia ja tukea arjen hallintaa? Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa!

avattaisiinko yhdessä työpaikan solmuja ja silmuja?

Henkilöstöjohtaminen ei ole helppoa, koska ihminen ei käyttäydy ennakoitavasti omine tarpeineen ja tunteineen. Motivaatio saa meidät sitoutumaan aidosti asioihin. Vain avoimessa dialogissa kaikkien näkökulmat tulevat huomatuksi ja silloin syntyy paras yhteisymmärrys ja löytyy yhteinen suunta. Tällä verkkokurssilla jokainen saa tulla kuulluksi ja vastatuksi. Saa vaikuttaa itseään koskeviin asioihin ja kokea työniloa!

Livewebinaari viikoittain. Voimavaraverkotossa valmentajan ja vertaisten tuki. Jatkuvan oppimisen microhetkiin viikottain itsensä johtamisen tietoa. Onnistumisten arvioitia ja seurantaa.

Kaipaatko yhteiselle työpaikalle

sytyke flyer

Luo Täydellinen Työpaikka – Viiden Kerran ValmennusohjelmaLLA OMAAN TAHTIIN

Tervetuloa mukaan valmennusohjelmaan, joka muuttaa tiedot ja taidot hyvinvoinniksi ja menestykseksi! Tässä viiden kerran valmennusohjelmassa sinä ja työyhteisösi jäsenet opitte yhdessä, kuinka luoda täydellinen työpaikka.

Konkreettiset työkalut suoraan työpaikallenne

Saatte konkreettiset tuotteet suoraan työpaikallenne, jotta yhteiskehittämisenne tulee näkyväksi ja siihen voivat kaikki osallistua. Valmennus on suunniteltu niin, että se sopii myös hybridityöyhteisöille.

Johtajan inspirointi ja työntekijöiden motivointi

Valmennuksen aikana pyrin inspiroimaan sinua johtajana kohti organisaationne kunnianhimoisia tavoitteita, ilman että hyvinvointisi kärsii. Työntekijöitäsi se motivoi innovoimaan ja sitouttaa yhteisiin tavoitteisiin.

Psykologisesti turvallinen ilmapiiri

Jokaisessa työpaikassa tulisi olla psykologisesti turvallinen ilmapiiri, joka saa kaikki sydämen solmut ja silmut aukeamaan! Autan sinua luomaan hyvän työntekijäkokemuksen. Siksi olen tehnyt jokaiseen moduuliin sinulle esihenkilönä oman videon.

Aikatauluta itse

Voit kalenteroida kurssin teille sopivaan hetkeen. Osta kurssi nyt ja saat kaikki viisi moduulia auki syyskuun loppuun mennessä. Voitte aloittaa kehittämisen heti tai kun siihen on sopiva aika. Ensimmäinen moduuli avautuu oston yhteydessä. Olen tavoitettavissa kurssin aikana ja pidän livewebinaareja viikoittain, joihin kutsun sinut ja työyhteisösi mukaan ilmaiseksi.

Tule siis ja tuo mukanasi työyhteisösi ilon äärelle!

Valmennuksen edut:

  • Konkreettiset ja digitaaliset tuotteet jokaiseen valmennuskertaan
  • Jatkuva kouluttajan ja vertaiskehittäjien tuki kurssialustalla
  • Tavoitteelliset esihenkilösparraukset Teams


Liity mukaan ja koe myönteinen muutos!

sytyke flyer

valmentajananne toimii syksystä 2024 Anu

Kyllösen Anu on koulutukseltaan KM, työhyvin­vointi­koordinaattori, ratkaisu­keskeinen lyhyt­terapeutti, työturvallisuuskorttikouluttaja ja voimavara­keskeinen työnohjaaja­ 2025. Hänen rento ja huumorilla höystetty ohjaus­tyyli luo positiivisen ilmapiirin ja rohkaisee työyhteisöjä kohti muutosta. Anun vahvuutena ovat vuorovaikutustaidot ja ratkaisukeskeinen työote. Tämä näkyy niin ajattelutavoissa kuin myönteisenä elämänasenteena. Psykologinen turvallisuuden tunne ja merkitykselliset arvot ohjaavat Anun toimintaa vahvasti. Kysy Anu mukaan, kun kaipaat ulkopuolista tukea työpaikan haasteellisiinkin tilanteisiin. Ongelmat on käännettävissä tavoitteiksi!